Gästgiverier - Bäst information om Gästgiverier och Värdshus


Gästgiveri i Kalix

Gästgiverier i Kalix

Totalt i Kalix finns det 5 gästgiverier eller matställen av klass och flera av dessa värdshus och gästgiverier har mycket god mat och trevliga miljöer att vistas i. Ibland kan det vara svårt att hitta ett bra och mysigt gästgiveri i Kalix som är ledigt och dessutom varierar priserna för maten. Om man känner någon som kan ge tips på ett gästgiveri i en vacker miljö är det alltid bra. Information och betyg om gästgiverierna och värdshusen i Kalix kan man oftast hitta via nätet.


Då det finns flera restaurager och matserveringar i som tillhandahåller god mat är det bra att kontakta några av gästgiverierna eller kolla upp dem på internet. När du kontaktar ett gästgiveri är det bra ifall du har en klar uppfattning om vilken typ av mat och miljö du vill att gästgiveriet ska erbjuda. Bäst information och inspiration kan du få om genom att besöka flera olika gästgiveriers hemsidor.
Det går lätt att komma i kontakt med något bra gästgiveri eller pensionat i Kalix genom att kolla med något av gästgiverierna nedan eller kolla vidare på nätet:


Alla Gästgiverier och Värdshus i Kalix

Lilla Grand Hotell

Köpmannagatan 4

952 34 Kalix

Grytnäs Herrgård Vandrarhem STF

Herrgårdsvägen 5

952 51 Kalix

Vikingen Kalix Gästeri

Strandgatan 19

952 33 Kalix

Hotell Valhall

Strandgatan 21

952 33 Kalix