Gästgiverier - Bäst information om Gästgiverier och Värdshus


Klädsel vid barbesök

Klänningar på uteställen och barer

Vilken klädsel som är rätt när du går på barer varierar väldigt mycket. En del barer och uteställen kräver mycket strikt klädsel som kavaj och långklänning och oftast är dessa ställen lite mer exklusiva och drinkarna dyrare. Framför allt i USA förekommer barer som har mycket strikt klädkod.

Kläder vid baren på ett pubbesök

När nam går på en genuin pub eller bar finns sällan några krav på vårdad klädsel. Ofta kan man ha samma kläder som man haft på jobbet om man inte arbetar med något riktigt smutsigt eller illaluktande hantverksyrke. Ett par jeans och en tröja eller skjorta fungerar utmärkt.

Dock finns det en regel som gäller på de flesta pubar och barer men inte alla att:
No shirt, No shoes - No ServiceKläder på nattklubbar och barer

Kläder och klänningar vid besök på barer och klubbar

När man går till baren på nattklubb eller lokal är det viktigt att veta vad det är för stil på utestället. Vissa barer accepterar allt från en snygg tröja till en kostym eller från en dräkt till en riktigt kort festklänning.

Det viktiga är att kläderna eller klänningarna fyller det syfte man vill uppnå med kvällen på baren och förmedlar de signaler som ni önskar. Vill ni se framgångsrika ut som bör kläderna se mer exklusiva ut jämfört med om ni bara vill prata med polarna eller väninnorna. Ifall ni vi vara där för att träffa någon partner när ni går ut på krogen eller baren bör ni ha klänningar och kläder som ger uppmärksamhet och signalerar att här är jag.