Gästgiverier - Bäst information om Gästgiverier och Värdshus


Gästgiveri - Kaptenshuset Kiviks Bed & Breakfast

Gästgiveriet av Kaptenshuset Kiviks Bed & Breakfast i Kivik

Kaptenshuset Kiviks Bed & Breakfast är ett av totalt 15 gästgiverier eller värdshus i Kivik där ni kan äta gott. Både stil och inriktning skiljer mellan gästgiverierna och därför kan det vara bra att jämföra med andra gästgiverier och värdshus i närheten av Kivik i Skåne län.


Innan du kontaktar ett gästgiveri bör du veta vad ni söker för något. Ska de vara ett gammalt klassiskt gästgiveri som håller till i en vacker herrgård nära vattnet eller vi ni att de erbjuder båda bra mat men också har tillgängliga hotellrum. Mer detaljer om gästgiverier kan du hitta genom att besöka Kaptenshuset Kiviks Bed & Breakfast eller liknande gästgiveriers hemsidor. Eftersom det finns flera gästgiverier och restauranger i Kivik är det definitivt lönsamt att undersöka stil och maten och försöka hitta rekommendationer hos några gästgiverier Skåne län varav ett bör vara Kaptenshuset Kiviks Bed & Breakfast.
Enklast kan du komma i kontakt med ett gästgiveri eller restaurang som Kaptenshuset Kiviks Bed & Breakfast enligt nedan:


Kaptenshuset Kiviks Bed & Breakfast

Kiviks Stora Väg 46

277 31 Kivik

070-958 72 72